سلام دوستان عزیز
جدیدا (حدود یک سال و نیم پیش) تحقیقاتی در دانشگاه سلطنتی ملبورن استرالیا که ۱۹ امین دانشگاه معتبر جهانه صورت گرفته به این شکل که چندین فرد رو از سن ۱۰ تا ۲۵ سالگی مورد تحقیق قرار دارن و محققان اون جا به این نتیجه رسیدن که سن نوجوانی که قبلا از ۱۰ تا ۱۹ سالگی تعریف میشد رو تغییر دادن و الان سن نوجوانی از ۱۰ تا ۲۵ سالگیه که با دلایل و شواهد دلیل این تغییرات رو کاملا توضیح داده.بعد از این تحقیقات حالا سازمان بهداشت جهانی اومده رده های سنی انسان رو به این ترتیب:
۱۷ سالگی پایین تر: پایین تر از سن قانونی
از ۱۸ تا ۲۵ سالگی: نوجوانی
۲۵ تا ۶۵ سالگی :جوانی
۶۶ تا ۷۹: میانسالی
۸۰ تا ۹۰: بزرگسالی
۱۰۰ تا: بالاتر پیری
رو تعریف کرده. مبنای این تعریفش هم طبق چیزی که گفته تعبیر شرایط زندگی انسان ها،افزایش مدت زمان تحصیل، افزایش سن ازدواج،افزایش زمان مستقل شدن از خانواده و جدا زندگی کردن؛ پیداکردن شغل و درآمد و ... بوده
حالا من از شما می پرسم با توجه به تجربیاتتون در زندگی و اینکه هر چه قدر که سنتون هست میخوام لطف کنید و جواب بدید که آیا با نتایج این تحقیقات موافق هستید؟ به نطرتون پذیرش این تعییرات سنی در جامعه چه قدر ممکن هست؟ آیا افرادی که الان مثلا ۴۵ یا ۵۰ سال شون هست و خودشون رو میانسال میدونن میتونن همچین باوری رو که از کودکی به اون ها گفته شده که تا ۴۰ سالگی جوانی هست رو تغییر بدن و باور کنن که طبق گفته سازمان بهداشت جهانی تا ۶۵ سالگی انسان جوان هست رو بپذیرن؟
آیا این تغییرات سنی در کشوری مثل ما که هنوز هم سنتی هست و کم کم به سمت مدرنیته میره قابل پذیرش هست؟ نظر شما راجب این تغییرات سنی چیه؟ آیا قبولش دارین؟
مرسی از وقتی که گذاشتین.
مرتبط با فرهنگ سازی:
دارم از دست بعضی از مردم دچار جنون میشم
مرد ها همه اینجوری اند! خانوما همه اونجوری اند!
باید سبک زندگیم رو عوض کنم که دیگران غصه نخورن؟
چرا به خوانندگان و بازیگران، بیشتر از دانشمندان و کار آفرینان توجه میشه؟
در اکثر مسائل ما زن ها داریم همدیگه رو نابود میکنیم
چرا آدم ها سعی میکنن مشکلات رو جنسیتی مطرح کنن؟
آمار؛ ارجاعاتِ بیمحل و لباس زیر
← مسائل اجتماعی روز جامعه (۶۳۴ مطلب مشابه)
- ۱۳۹۴۲ بازدید توسط ۱۰۳۱۱ نفر
- چهارشنبه ۵ تیر ۹۸ - ۱۳:۴۶