خانوم های وبلاگ لطفا از هنر آشپزیتون در اختیارم بذارید،
من سه تا داداش دارم ، که هر کدوم یه سخت گیری خاصی در امر غذا دارن ، مثلا، برای قورمه سبزی یکیشون با رب، بی رب، با آلو و قوره ، و آلوی تنها میخورن، اینا همه رو جدا جدا می پزم. ولی مدتیه میگن تنوع بده به چاشنی غذاها و طرز پختشون. .مثلا قیمه، لوبیا پلو ، قورمه سبزی، ماکارانی ، اش ها، کباب ها، کتلت ها و ... هر نوع غذای جدیدی که درست میکنین. لطفا چاشنی و نوع پخت رو برام بنویسین!
از همگی ممنونم.
آشپزخانه:
دستور پخت اکبر جوجه، یک غذای اصیل مازندرانی
درخواست آموزش درست کردن ته دیگ ترد
طرز پخت خورشت خلال بادام، یک غذای اصیل کرمانشاهی
طرز پخت شیرینی گل محمدی (شیرینی دانمارکی)
طرز تهیه دسر پاناکوتا برای سفره افطار
← آشپزخانه خانواده برتر (۴۹ مطلب مشابه)
- ۷۱۴۵ بازدید توسط ۵۱۰۱ نفر
- پنجشنبه ۲۱ دی ۰۲ - ۰۷:۱۱