سلام
خانوم های وبلاگ لطفا از هنر آشپزیتون در اختیارم بذارید،
من سه تا داداش دارم ، که هر کدوم یه سخت گیری خاصی در امر غذا دارن ، مثلا، برای قورمه سبزی یکیشون با رب، بی رب، با آلو و قوره ، و آلوی تنها میخورن، اینا همه رو جدا جدا می پزم. ولی مدتیه میگن تنوع بده به چاشنی غذاها و طرز پختشون. .مثلا قیمه، لوبیا پلو ، قورمه سبزی، ماکارانی ، اش ها، کباب ها، کتلت ها و ... هر نوع غذای جدیدی که درست میکنین. لطفا چاشنی و نوع پخت رو برام بنویسین!

از همگی ممنونم.
 

آشپزخانه:

دستور پخت اکبر جوجه، یک غذای اصیل مازندرانی

طرز تهیه کاچی (تافته)

درخواست آموزش درست کردن ته دیگ ترد

دستور پخت آش عباسعلی

طرز پخت خورشت خلال بادام، یک غذای اصیل کرمانشاهی

طرز پخت شیرینی گل محمدی (شیرینی دانمارکی)

آموزش پخت کشکاب

طرز تهیه دسر پاناکوتا برای سفره افطار


برای مطالعه نظرات کاربران در این مورد، کمی پایین تر بروید یا اینجا را (کلیک-لمس) کنید.
خوشحال خواهیم شد اگر اطلاعات یا تجربیاتی که دارید را با ما در میان بگذارید
↓ کپی لینک این صفحه برای ارسال به دیگران ↓
↓ مطالب مشابه بیشتر در دسته بندی(های) زیر ↓ :
آشپزخانه خانواده برتر (۴۹ مطلب مشابه)