نیلوفر آبی :

کشکاب:

چندحبه سیر و یه پیاز کوچک خرد کرده- کمی تفت می دیدم- نمک و زردچوبه اضافه کرده و سرخ می کنیم- بعد به اندازه نصف ظرف اب داخلش ریخته و می گذاریم جوش بیاید- در ظرف دیگر نعنا را در روغ تفت می دهیم(مثل نعنا داغ اش رشته)- وقتی اب جوش امد- کشک را به اندازه لازم(حدود یک لیوان برای این مقدار) درقابلمه ریخته- برای چند دقیقه میگذاریم جوش بخورد- بعد نعنا داغ را داخلش ریخته - زیر گاز را خاموش کرده و سر سفره می اوریم

برای صرف غذا:

مانند ابگوشت- در کاسه نانها را خورد کرده- و بعد کشکاب را داخل کاسه ریخته به همراه پیاز صرف می شود

------------

قابل توجه دوستان: این غذا به دلیل وجودکشک- در هنگام افطار کمی سنگین هست- پس زیاد میل نکنید که دل درد بگیرید

------------------------


آشپزخانه:

دستور پخت اکبر جوجه، یک غذای اصیل مازندرانی

طرز تهیه کاچی (تافته)

درخواست آموزش درست کردن ته دیگ ترد

دستور پخت آش عباسعلی

طرز پخت خورشت خلال بادام، یک غذای اصیل کرمانشاهی

طرز پخت شیرینی گل محمدی (شیرینی دانمارکی)


لطفا این مطلب را با دوستان تان به اشتراک بگذارید ←
از کاربران محترم خانواده برتر در این پست ، (۰) نظر تائید شده است، برای مطالعه نظرات یا کمی پایین تر بروید یا اینجا (کلیک-لمس) کنید.
↓ موضوعات مرتبط ↓ :
آشپزخانه خانواده برتر (۴۸ مطلب مشابه)
↓ موضوعات پربیننده و منتخب ↓ :
ابراز علاقه دختر به پسر نیاز جنسی دختران نیاز عاطفی دختران دختران مجرد 30+ سال پسران مجرد 30+ سال آموزش های شوهرداری آموزش های زن داری دوستی به قصد ازدواج مشورت در ازدواج خانم ها ازدواج موفق دکتر فرهنگ دوران عقد مسائل زناشویی درد دل های پسران آموزش ترک خودارضایی آموزش کنترل فشار جنسی مسائل خانم های چادری فشار جنسی قبل از ازدواج