هستی :

مواد لازم(تقریبا برای یک نفر):

آرد:                                              یک قاشق غذاخوری

روغن حیوانی:                                 2قاشق غذا خوری

نبات:                                            به مقدار لازم

آب:                                              یک لیوان

زرد چوبه،رازیانه،سیاه دانه،هل سبز،هل باد،گشنیز کوبیده،دارچین:به مقدار لازم


اول روغن رو میریزیم بعد ارد رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم و اجازه میدیم آرد سرخ شه(طلایی رنگ بشه).وقتی به این مرحله رسید زردچوبه و رازیانه و... رو اضافه میکنیم و خوب با هم مخلوطش میکنیم.بعد آب و نبات رو اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا نبات حل بشه و آب جوش بیاد.چندتا جوش که خورد،مطابق سلیقه خودتون که میخواین چقد سفت باشه برش میدارین.

دقت کنید که نبات واسه شیرینیشه خیلی زیاد نریزین که گلو رو میزنه.

روغن حیوانی ترجیحا روغن گوسفند باشه،ولی خب با روغن گاو هم میشه،اگه در دسترس نبود با روغن معمولی هم میشه ولی دیگه اون خاصیت رو نداره.


آشپزخانه:

دستور پخت اکبر جوجه، یک غذای اصیل مازندرانی


لطفا این مطلب را با دوستان تان به اشتراک بگذارید ←
از کاربران محترم خانواده برتر در این پست ، (۸) نظر تائید شده است، برای مطالعه نظرات یا کمی پایین تر بروید یا اینجا (کلیک-لمس) کنید.
↓ موضوعات مرتبط ↓ :
آشپزخانه خانواده برتر (۴۸ مطلب مشابه)
↓ موضوعات پربیننده و منتخب ↓ :
ابراز علاقه دختر به پسر نیاز جنسی دختران نیاز عاطفی دختران دختران مجرد 30+ سال پسران مجرد 30+ سال آموزش های شوهرداری آموزش های زن داری دوستی به قصد ازدواج مشورت در ازدواج خانم ها ازدواج موفق دکتر فرهنگ دوران عقد مسائل زناشویی درد دل های پسران آموزش ترک خودارضایی آموزش کنترل فشار جنسی مسائل خانم های چادری فشار جنسی قبل از ازدواج