روش پخت شیرینی گل محمدی


مواد لازم برای خمیر:
آرد 5 پ
پودر خمیر مایه 3 ق غ
شیر 1 پ
تخم مرغ 3 عدد
شکر 1/2 پ
روغن مایع 1 پ
زعفران آب کرده 1/2 ق چ
وانیل 1/2 ق چ خ


مواد لازم برای کرم :
گلاب 2 پ یا (1 پ گلاب 1 پ شیر )
شکر 1 پ
آرد 8 ق غ خ
وانیل 1/2 ق چ


برای روی شیرینی
زرده تخم مرغ 1 عدد
کمی شکر/ کنجد/ یودر پسته/ کمی کره آب شده


طرز تهیه:

ابتدا کرم رو درست کردم
گلاب را جوشاندم سپس شکر و وانیل رو افزودم آرد رو هم کم کم تا گلوله نشه هم می زنیم تا کرم حاصل بشه.

حالا تهیه خمیر ابتدا تمام مواد بجز آرد و خمیر مایه را مخلوط کرده .بعد پودرخمیر مایه رو افزوده و آرد را کم کم افزوده تا خمیر لطیف بدست آید و خوب روی میز کار آرد پاشی کرده ورز دادم .بعد خمیر رو پهن کردم به شکل مستطیل و کرم رو روش پهن کردم و مثل کتاب بستم و با چاقو برش زدم سینی فر رو کاغذ انداختم و شیرینی ها رو چیدم روش سلیفون کشیدم تا خشک نشه و گذاشتم 1-1/5 ساعت در جای گرم تا استراحت کنه و حجم 2 برابر شه.یک ربع زودتر فر رو روی درجه 180 روشن کردم.
روی شیزینی ها زرده کنجد پسته و شکر درشت پاشیدم 20 دقیقه گداشتم فر تا خوب روش طلایی شه.
آوردم بیرون روش کره آب شده زدم .

"مونس"


کاربران محترم خانواده برتر در مورد پست (طرز پخت شیرینی گل محمدی ( شیرینی دانمارکی)) ، (۱۳) نظر داده اند، برای مطالعه نظرات کمی پایین تر بروید یا اینجا (کلیک-لمس) کنید.
↓ موضوعات مرتبط ↓ :
آشپزخانه خانواده برتر (۴۴ مطلب مشابه)
↓ موضوعات پربیننده و منتخب ↓ :
ابراز علاقه دختر به پسر نیاز جنسی دختران نیاز عاطفی دختران دختران مجرد 30+ سال پسران مجرد 30+ سال آموزش های شوهرداری آموزش های زن داری دوستی به قصد ازدواج مشورت در ازدواج خانم ها ازدواج موفق دکتر فرهنگ دوران عقد مسائل زناشویی پرده بکارت درد دل های پسران تناسب اندام آموزش ترک خودارضایی آموزش کنترل فشار جنسی مسائل خانم های چادری فشار جنسی قبل از ازدواج عشق