روش پخت شیرینی گل محمدی
مواد لازم برای خمیر:
آرد 5 پ
پودر خمیر مایه 3 ق غ
شیر 1 پ
تخم مرغ 3 عدد
شکر 1/2 پ
روغن مایع 1 پ
زعفران آب کرده 1/2 ق چ
وانیل 1/2 ق چ خ
مواد لازم برای کرم :
گلاب 2 پ یا (1 پ گلاب 1 پ شیر )
شکر 1 پ
آرد 8 ق غ خ
وانیل 1/2 ق چ
برای روی شیرینی
زرده تخم مرغ 1 عدد
کمی شکر/ کنجد/ یودر پسته/ کمی کره آب شده
طرز تهیه:
ابتدا کرم رو درست کردم
گلاب را جوشاندم سپس شکر و وانیل رو افزودم آرد رو هم کم کم تا گلوله نشه هم می زنیم تا کرم حاصل بشه.
حالا تهیه خمیر ابتدا تمام مواد بجز آرد و خمیر مایه را مخلوط کرده .بعد پودرخمیر مایه رو افزوده و آرد را کم کم افزوده تا خمیر لطیف بدست آید و خوب روی میز کار آرد پاشی کرده ورز دادم .بعد خمیر رو پهن کردم به شکل مستطیل و کرم رو روش پهن کردم و مثل کتاب بستم و با چاقو برش زدم سینی فر رو کاغذ انداختم و شیرینی ها رو چیدم روش سلیفون کشیدم تا خشک نشه و گذاشتم 1-1/5 ساعت در جای گرم تا استراحت کنه و حجم 2 برابر شه.یک ربع زودتر فر رو روی درجه 180 روشن کردم.
روی شیزینی ها زرده کنجد پسته و شکر درشت پاشیدم 20 دقیقه گداشتم فر تا خوب روش طلایی شه.
آوردم بیرون روش کره آب شده زدم .
"مونس"
← آشپزخانه خانواده برتر (۴۹ مطلب مشابه)
- ۶۴۹۷ بازدید توسط ۳۸۸۴ نفر
- جمعه ۹ مرداد ۹۴ - ۱۷:۴۱