با سلام به همگی
طرز تهیه یه کیک ساده و خوشمزه ( و اگه فر ندارین بدون فر )
آرد دو لیوان
شکر یه لیوان
شیر یه لیوان
روغن نصف لیوان ( البته خودم کمتر از یک چهارم میریزم )
تخم مرغ 2 عدد
بیکینگ پودر 2 قاشق مربا خوری (چای خوری هم میشه)
وانیل یک چهارم ق چ
پودر کاکائو ( در صورت تمایل )یک ق غ
و اما طرز تهیه:
تخم مرغها رو به همراه وانیل خوب بهم بزنین تا کرم رنگ بشه بعد شکر رو اضافه کنین و بهم بزنید سپس شیر و روغن رو اضافه کنین و کاملا مخلوط کنید.
آرد رو به همراه بیکینگ پودر و یه پینچ (خیلی کم ) نمک و کاکائو سه بار الک کنید.
آرد رو در سه مرحله به مایه اضافه کنین و بهم بزین البته دیگه زیاد بهم نزنید در حد مخلوط شدن کافیه
قالبتون رو چرب کنین و مایه کیک رو داخلش بریزین و داخل فری که از قبل گرم کردین بذارین حدود 45 دقیقه بعد کیکتون آماده است
نکته های خیلی خیلی مهم:
1* در فرتون رو اصلا باز نکنین چون پف کیکتون میخوابه!
2* بعد از زمان پخت یه چنگال به وسط کیک بزنین اگه هیچی بهش نچسبیده بود یعنی کیکتون پخته!
3* اجازه بدین کیکتون کمی سرد بشه وبعد به راحتی از داخل قالب در بیارین!
4* اگه مثل من فر ندارین یه شعله پخش کن روی اجاق بذارین بعد یه قابلمه (ترجیحا)نچسب با در بسته روش بذارین وتا زمانی که شما مایه کیکون رو آماده میکنین اجازه بدین با شعله کم(مثل دم کشیدن برنج) گرم بشه بعد از اینکه گرم شد یه مقدار چربش کنین و مایع رو داخلش بریزین حالا خیلی آروم یه دمکن روش بذارین ودرش رو بذارین 45 دقیقه تا1 ساعت صبر کنین بعد خیلی خیلی آروم به صورت اریب درش رو بردارین(تا پفش نخوابه) وچنگال بزنین
اگه هنوز آماده نبود یه مدت دیگه بهش زمان بدین
اگه ته کیکتون تیره یا سوخت یعنی شعله گاز زیاد بوده و اگه بعد از مدت زیادی هنوز نپخته یعنی شعله گاز خیلی پایینه حتما بعد از یک بار درست کردن متوجه تمامی نکات میشین
5* دیواره قالب یا قابلمه رو چرب نکنین تا کیک بالا بیاد و پف کنه
امیدوارم کامل توضیح داده باشم
نوش جان
"مامان ستایش"
آشپزخانه:
دستور پخت اکبر جوجه، یک غذای اصیل مازندرانی
درخواست آموزش درست کردن ته دیگ ترد
طرز پخت خورشت خلال بادام، یک غذای اصیل کرمانشاهی
طرز پخت شیرینی گل محمدی (شیرینی دانمارکی)
طرز تهیه دسر پاناکوتا برای سفره افطار
← آشپزخانه خانواده برتر (۴۹ مطلب مشابه)
- ۳۲۷۷ بازدید توسط ۲۲۶۵ نفر
- دوشنبه ۱۵ تیر ۹۴ - ۱۳:۵۷