نیلوفر آبی :
کشکاب:
چندحبه سیر و یه پیاز کوچک خرد کرده- کمی تفت می دیدم- نمک و زردچوبه اضافه کرده و سرخ می کنیم- بعد به اندازه نصف ظرف اب داخلش ریخته و می گذاریم جوش بیاید- در ظرف دیگر نعنا را در روغ تفت می دهیم(مثل نعنا داغ اش رشته)- وقتی اب جوش امد- کشک را به اندازه لازم(حدود یک لیوان برای این مقدار) درقابلمه ریخته- برای چند دقیقه میگذاریم جوش بخورد- بعد نعنا داغ را داخلش ریخته - زیر گاز را خاموش کرده و سر سفره می اوریم
برای صرف غذا:
مانند ابگوشت- در کاسه نانها را خورد کرده- و بعد کشکاب را داخل کاسه ریخته به همراه پیاز صرف می شود
------------
قابل توجه دوستان: این غذا به دلیل وجودکشک- در هنگام افطار کمی سنگین هست- پس زیاد میل نکنید که دل درد بگیرید
------------------------
آشپزخانه:
دستور پخت اکبر جوجه، یک غذای اصیل مازندرانی
درخواست آموزش درست کردن ته دیگ ترد
طرز پخت خورشت خلال بادام، یک غذای اصیل کرمانشاهی
طرز پخت شیرینی گل محمدی (شیرینی دانمارکی)
← آشپزخانه خانواده برتر (۴۹ مطلب مشابه)
- ۶۱۴۸ بازدید توسط ۳۹۹۳ نفر
- دوشنبه ۲۳ تیر ۹۳ - ۰۲:۱۱