شکر 1 و نیم پیمانه
شیر 1پیمانه
روغن مایع 1 و نیم پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
آرد 3پیمانه و 3 ق غ خ سر پر
بیکینگ پودر 1 ق غ
وانیل نصف ق چ خ
سیب 3 عدد متوسط
پودر دارچین
طرز تهیه
شکر را با روغن بزنید تا سفید شود .
تخم مرغها را یکی یکی با مواد مخلوط کنید و در این مرحله وانیل را اضاف کنید.
شیر را نیز بیفزایید و خوب با همزن بزنید تا همه ی مواد یکدست شود .
آرد
وپکین پودررا الک کرده با همزن دستی فقط در حد مخلوط شدن با سایر مواد
ترکیب کنید ..اگر گلوله های آرد باز نشد با درجه کند همزن کمی بزنید .
بعد
کپسولهارو داخل قالبها قرار داده و دو سوم کپسول رو با مواد کیک پر کرده و
داخل و روی آن یک تکه سیب که با دارچین آغشته شده میگذاریم و به مدت 45
دقیقه تا 1 ساعت در طبقه وسط ف 180 درجه سانتی گراد به مدتی که کیک کامل
طلایی شود .
ریزه کاری:
فر را قبلا 15دقیقه گرم کنید
پیمانه های گفته شده معادل 100 گرم است، که در صورت نبودن وسایل اندازه گیری استفاده از لیوان های دسته دار فرانسوی ممانعتی نداره
"مونس"
"مونس"
← آشپزخانه خانواده برتر (۴۹ مطلب مشابه)
- ۲۰۰۷ بازدید توسط ۱۴۴۹ نفر
- جمعه ۹ مرداد ۹۴ - ۱۷:۴۱