طرز پخت کیک سیب لقمه ای
طرز پخت کیک سیب لقمه ای
مواد لازم :
شکر 1 و نیم پیمانه
شیر 1پیمانه
روغن مایع 1 و نیم پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
آرد 3پیمانه و 3 ق غ خ سر پر
بیکینگ پودر 1 ق غ 
وانیل نصف ق چ خ
سیب 3 عدد متوسط
پودر دارچین

طرز تهیه 
شکر را با روغن بزنید تا سفید شود .
تخم مرغها را یکی یکی با مواد مخلوط کنید و در این مرحله وانیل را اضاف کنید.
شیر را نیز بیفزایید و خوب با همزن بزنید تا همه ی مواد یکدست شود .
آرد وپکین پودررا الک کرده با همزن دستی فقط در حد مخلوط شدن با سایر مواد ترکیب کنید ..اگر گلوله های آرد باز نشد با درجه کند همزن کمی بزنید .
بعد کپسولهارو داخل قالبها قرار داده و دو سوم کپسول رو با مواد کیک پر کرده و داخل و  روی آن یک تکه سیب که با دارچین آغشته شده میگذاریم و به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت در طبقه وسط ف 180 درجه سانتی گراد به مدتی که کیک کامل طلایی شود  .

ریزه کاری:
فر را قبلا 15دقیقه گرم کنید
پیمانه های گفته شده معادل 100 گرم است، که در صورت نبودن وسایل اندازه گیری استفاده از لیوان های دسته دار فرانسوی ممانعتی نداره

"مونس"

برای مطالعه نظرات کاربران در این مورد، کمی پایین تر بروید یا اینجا را (کلیک-لمس) کنید.
خوشحال خواهیم شد اگر اطلاعات یا تجربیاتی که دارید را با ما در میان بگذارید
↓ کپی لینک این صفحه برای ارسال به دیگران ↓
↓ مطالب مشابه بیشتر در دسته بندی(های) زیر ↓ :
آشپزخانه خانواده برتر (۴۹ مطلب مشابه)