سلام
طرز تهیه دسر شیر عسل
یه دسر ساده ی ساده★
یه قوطی شیر عسل رو با 2 لیوان ( لیوان دسته دار فرانسوی ) آبجوش و 3 یا 4 ورق ژلاتین مخلوط میکنیم 6 ساعت تو یخچال میزاریم، بعد از این مدت زمان دسرمون آماده اس و میتونید با خامه ، میوه ، یا کاکائو رنده شده تزیین کنید...
به همی سادگی و خوشمزگی...:):)
ریزه کاری
1- ورقهای ژلاتین باید با یه مقدار کم آبجوش تو ظرف جداگونه رو حرارت غیر مستقیم گذاشته شه ،حل که شد به شیر عسل اضافه اش میکنیم.
2- هر یک و نیم ورق ژلاتین معادل یک ق چ خ سر پر پودر ژلاتین هست
3-من تو ظرفای یک نفره سرو کردم
نوش جان
"مونس"
← آشپزخانه خانواده برتر (۴۹ مطلب مشابه)
- ۱۸۲۴ بازدید توسط ۱۴۰۴ نفر
- پنجشنبه ۱ مرداد ۹۴ - ۰۶:۲۲