"خرما لقمه ای"
بسیار مقوی و خوشمزه ، برای افطار وبرای بچه هایی هم که خرما دوست ندارن ایده ی خوبیه.
مواد لازم
خرمای نرم نیم کیلو
کره 2 ق غ خ یا بیشتر
ارده کنجدیک پیمانه معادل 100 گرم
پودر نارگیل به میزان لازم
پودر بیسکویت دلخواه به میزان لازم
کنجد به میزان لازم
گردوی خرد شده به میزان لازم
پسته ریز و خرد شده به میزان لازم
طرز تهیه:
هسته
ی خرما ها رو خارج و چرخ میکنیم و با کره تفتش بدین تا به یک پوره ی نرم
و لطیف تبدیل بشه و در آخر ارده کنجد را اضافه می کنیم ، وقتی ارده کنجد به خورد خرما
رفت شعله را خاموش و میگذاریم کنار تا یه کم دماش بیاد پایین، بعد با دست (
بهتره دست هارو با مقداری کره چرب کنیم) به اندازه ی یه گردوی کوچیک از
مواد رو بردارید و گرد کنید بعد می تونید به دلخواه خودتون تو چیزهایی مثل
کنجد، گردوی آسیاب شده، بیسکویت پودر شده، پودر نارگیل ، پودر پسته
بغلطونید و با یه لیوان شیر یا چای نوش جان کنید.
← آشپزخانه خانواده برتر (۴۹ مطلب مشابه)
- ۲۰۰۴ بازدید توسط ۱۵۳۰ نفر
- چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳ - ۲۳:۵۸