سوپ شیر یکی از سوپ های شیک و خوشمزه است که علاوه بر روز های عادی و پیش غذا در ماه مبارک رمضان هم بسیار غذای خوب و خوشمزه ای هست که بعنوان افطار و پیش غذا توصیه میشه.
مواد مورد نیاز برای ۴ کاسه کوچک سوپ خوری
مواد لازم :
سبزی جعفری بیست تا پانزده شاخه ، یک لیوان شیر ، صد گرم مرغ ، چهار لیوان آب ، سه عدد پیاز ، دو عدد هویج ، پنج عدد قارچ ، جو پرک یک لیوان ، سه قاشق غذا خوری کنسرو ذرت ، گوجه یک عدد کوچک ، نصف لیمو ترش... ( دلخواه ) ، ادویه به میزان دلخواه .
مواد لازم داخل سوپ رو به این روش آماده کنین.
۱۰۰ گرم جعفری رو با چاقو کامل خورد کنین ، دو تا هویج رو هم با دست یا با رنده ی درشت خورد کنین. قارچ هاتون رو هم خورد کنین البته درشت به اندازه ی دو تا لوبیا! گوجه تونم با رنده ی ریز خورد کنین و پوستش رو دور بندازین .
ابتدا روغن رو در قابلمه میریزید و کمی گرم که شد پیاز تون رو که خورد کردین سرخ میکنین ( سرخ کردن دقیق پیاز باعث میشه که غذاتون بسیار خوشمزه بشه)
نکته سرآشپز: اگه در حین سرخ کردن پیاز کمی نمک بهش اصافه گنین هم زودتر سرخ میشه و هم خوش طعم تر میشه!
پیاز که کمی سرخ شد سینه ی مرغ رو بهش اضافه کنین. سینه مرغ با پیاز پنج دقیقه تفت بدین و مقداری نمک و ادویه و فلفل قرمز اضافه کنین.
حالا روی یه شعله دیگه یه قابلمه بذارین و داخلش یه لیوان آب بریزین تا به جوش بیاد بعد مرغ و پیاز داغ همراهش رو داخل آبی که جوشیده بریزین و در قابلمه رو نیم بند کنین که زیادی مرغ له نشه. البته میتونین روی مرغتونم آب بریرین در کل فرقی نداره... بعد از نیم ساعت مرغ میپزه. مرغ رو از قابلمه بیرون بیارین و بعد از خنک شدن با چنگال یا دست ریش ریش کنین ! و استخوان های گوشت رو در بیارین و بریزین دور !! و بذارین کنار
پیشنهاد سر آشپز: اگه این کار رو با دست انجام بدین مرغ شیک تر و قشنگ تر ریش میشه و نمای زیباتری به سوپ تون میده. آب مرغ رو هم کنار بذارین تا داخلش سوپ رو بپزین
حال قابلمه ی اصلی رو روی گاز بذارین و با کره یا روغن سطح اون رو چرب کنین. یه پیاز کوچیک خلال شده رو در روغن سرخ کنین . یه قاشق آرد سفید اضافه کنین ( این کار باعث میشه سوپ تون لعاب دار بشه
پیشنهاد سرآشپز: از آرد سبوس دار استفاده نکنین چون رنگ سوپتون بد رنگ میشه و رنگ تیره به خودش میگیره...
حالا قارچ خورد شده +یک لیوان شیر + آب مرغ + هویج خورد شده تون رو هم زمان اضافه کنین. سپس گوجه رنده شده بدون پوست به سوپ اضافه کنین.
نکته: بجای گوجه از رب گوجه استفاده نکنین . چون رب رنگ سوپتون رو قرمز میکنه و هدف از ریختن گوجه داخل سوپ طعم بخشیدن به سوپ هست.
در آخر یک لیوان جو پرک و جعفری خورد شده رو اضافه کنین... چهار لیوان آب جوش داخل مواد بریزین و بذارین بپزه...
وقتی سوپ شروع به جوشیدن کرد زیر قابلمه رو کم کنین و بذارین نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه بپزه، نذارین آب سوپ زیادی بجوشه... چون سوپ در حالت سردتر غلیظ تر از حالت داغه. حالا نصف لیمو ترش تون رو داخل سوپ بفشارید! در آخر هم نصف لیوان خامه صبحانه داخل سوپ بریزین و هم بزنین
سوپ خوشمزه شما آمادست
← آشپزخانه خانواده برتر (۴۹ مطلب مشابه) ← مطالب کاربران (۸۹۱ مطلب مشابه)
- ۳۲۹۴ بازدید توسط ۱۸۴۰ نفر
- جمعه ۲۸ ارديبهشت ۹۷ - ۱۴:۲۳