سلام
یک سوال اشپزی از دوستان آشپز خانواده برتری داشتم...
ما خانوادمون علاقه خیلی زیادی به ته دیگ دارن ... ولی متأسفانه من ته دیگ هام ترد نمیشه . میشه توضیح بدید انواع ته دیگه نون، سیب زمینی،کاهو، زعفرونی و ... چجوری درست می کنید که خوشمزه و ترد میشه ؟
اگر هر ته دیگ دیگه ای هم بلدید بی زحمت برام بنویسید.
آشپزخانه:
دستور پخت اکبر جوجه، یک غذای اصیل مازندرانی
← آشپزخانه خانواده برتر (۴۹ مطلب مشابه)
- ۱۴۸۰۵ بازدید توسط ۱۰۹۰۲ نفر
- شنبه ۷ آذر ۹۴ - ۱۸:۵۷