سلام

چه جوری میتونم قناد موفقی بشم بدون اینکه کلاس برم ؟ کدوم سایت آشپزی رو‌ معتبر می دونید و خودتون درست کردید خوب شده ؟ چرا همیشه شیرینی هام خشک میشه با وجود اینکه دمای فرم زیاد نیست ؟

چرا دقیق طبق دستور شیرینی عمل میکنم، مایع شیرینی شل و خمیری شکل نیست بر خلاف دستور شیرینی ؟


برای مطالعه نظرات کاربران در این مورد، کمی پایین تر بروید یا اینجا را (کلیک-لمس) کنید.
خوشحال خواهیم شد اگر اطلاعات یا تجربیاتی که دارید را با ما در میان بگذارید
↓ کپی لینک این صفحه برای ارسال به دیگران ↓
↓ مطالب مشابه بیشتر در دسته بندی(های) زیر ↓ :
آشپزخانه خانواده برتر (۴۹ مطلب مشابه)