پیتزا 3 سوته
مواد لازم:
نان تست - 1 بسته
سس کچاپ - به میزان لازم
پنیر پیتزا - به میزان لازم
فلفل دلمه - 1 عدد کوچک
کنسرو ذرت - نصف پیمانه
ژامبون - 200 گرم
طرز تهیه:
تنوع
این پیتزا میتونه خیلی زیاد باشه. مثلا با گوشت مرغ پخته شده- با مایه
ماکارونی گوشت چرخ کرده- با ترکیب بادمجان کبابی و سیر – گوشت گردن پخته شده
و قارچ و انواع سبزیجات به تنهایی یا ترکیبی بدون گوشت و مرغ
سعی کنید نون هاتون تازه باشند تا زمان خوردن سفت نباشه.
به
سادگی هر چه تمامتر روی نان تست رو کمی سس کچاپ بمالید. میتونید از سس
خردل هم استفاده کنید.بعد مواد دلخواه رو روی نون ها بریزید....و در آخر
روشون رو با پنیر پیتزا یا تست بپوشونید.
اگر اسپری
آب تو خونه دارید بهتره روی هر کدوم رو قبل از توی فر رفتن خیلی کم اسپری
کنید تا رطوبتش توی فر گرفته نشه و پنیر پیتزا هم کش بیاد و خشک نشه.
بعد هم بگذارید داخل فر داغ یا ماکرو فر یا تستر و خلاصه هر وسیله ای که دارید.
یادتون باشه که در صورت استفاده از مایه ماکارونی مایتون نباید آبدار و خیلی چرب باشه. چون بافت نون رو خراب می کنه.
همینطور بهتره خیلی داغم نباشه و از حرارت بیافته و بعد روی نون ها بگذارید.
-------------------------------------------
فلافل
مواد لازم :
یک پیمانه نخود
نصف پیمانه لپه
یک عدد سیب زمینی پخته
سیر دو سه حبه
پیاز یک عدد
نمک فلفل ( سیاه قرمز سفید ) ادویه کاری، پودر پیاز...
مخمر (مایه خمیر ) یک قاشق مربا خوری
بیکینگ پودر یک قاشق چای خوری
آب نصف استکان
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذا خوری
طرز تهیه
نخود رو حداقل یک شب خیس کنید و مدام ابشو عوض کنید
نخود رو با پیاز و سیر چندبار چرخ کنید
دیگر مواد لازم رو هم اضاف و دو سه ساعت در یخچال بگذارید و بعد در روغن سرخ کنید...
← آشپزخانه خانواده برتر (۴۹ مطلب مشابه)
- ۴۱۱۰ بازدید توسط ۲۴۷۲ نفر
- دوشنبه ۱ تیر ۹۴ - ۱۰:۰۳