حمله به تاسیسات رژیم صهیونسیتی دفعه اول نبوده است و آنها بارها ضربه شست ایران را چشیده اند. امّا در گذشته و در پاسخ به شهادت شهید الله دادی، پایگاه تیفور و... پاسخها بصورت غیرمستقیم یا پنهانی بود و رسانهای نمیشد. لذا علت رسانهای شدن این حمله میتواند چند موضوع باشد:
1 _ اولاً میتواند پاسخی به جوسازی رسانهای صهیونیستها مانند مطرح شدن پلن B باشد که با فضاسازی رسانهای به دنبال تغییر موازنه وحشت به نفع خودشان بودند.
2 _ ثانیاً اعلام این حمله را می توان آغاز یک استراتژی جدید در سیاست دفاعی ایران قلمداد کرد؛ یعنی عبور از صبر استراتژیک به پاسخِ آشکار و هوشمندانه.
3 _ ثالثاً پاتریوت های نسل ۲ و ۳ آمریکا که از سال ۲۰۲۰ در اربیل مستقر شده اند باز هم در رهگیری تجهیزات ایرانی ناکام ماندند و این یعنی به رخ کشیدن توان تکنولوژیکی ایران در حوزه نظامی.
4 _ نکته چهارم اینکه، این حرکت نو پاسخی به تلاش صهیونیستها برای ورود به حوزه پیرامونی ایران است. قطعاً ایران اجازه نخواهد داد که صهیونیستها در کنار گوش ما لانه کنند و امنیت ملی ما دچار خدشه شود.
5 _ تقارن این حمله با ساعت ۱:۲۰ یعنی هر چند حاج قاسم در بین ما نیست ولی شهادتش یک مبدأ تاریخی برای انتقام از عاملان و بانیان فرودگاه بغداد خواهد بود.
✅ جان هرتز در نظریه اش با عنوان معمای امنیت Security Dilemma و دیگر نظریه پردازان رئالیسم تهاجمی به خوبی می توانند شرایط فعلی را به تصویر بکشند. به قول مرشایمر در جهانی با قانون جنگل اگر نزنی زده می شوی و اگر نخوری خورده.
👌 نکته پایانی اینکه، به نظر میرسد پالس این حمله را بعد از آمریکاییها و صهیونیستها برخی افراد مانند آل خلیفه، اردوغان، علی اف، بارزانی و... بهتر حس کردند که نباید اقتصاد و امنیتشان را به یک رژیم پوشالی پیوند بزنند. / یعقوب ربیعی
👌 #محرمانه کانال حرفهایها
منبع:
http://eitaa.com/joinchat/361299968Ca15e2013ea
← جنگ نرم ( آتش به اختیار ) (۶۲ مطلب مشابه) ← مسائل روز جامعه (۶۵ مطلب مشابه)
- ۱۴۵۷ بازدید توسط ۸۷۸ نفر
- يكشنبه ۲۲ اسفند ۰۰ - ۲۱:۵۸