← مسائل اعتقادی (۱۲۲۸ مطلب مشابه)
- ۱۷۶۳ بازدید توسط ۱۲۳۹ نفر
- دوشنبه ۱۹ شهریور ۹۷ - ۱۷:۴۷
«مَاذَا وَجَدَ مَنْ فَقَدَکَ وَ مَا الّذِى فَقَدَ مَنْ وَجَدَکَ؟».
امام حسین (علیه السلام) فرمود: «پروردگارا! آن که تو را نیافت، چه یافت و آن که تو را یافت، چه از دست داد؟».
(بحار الانوار، ج ۹۵ ص ۲۲۶ ح۳ )
سلام
ممنون بابت پست زیبای شما
و متشکرم از دوستانی که توی نظرات، روایات و نکته های زیبایی رو نوشتند.
من تاحالا عتبات نرفتم، نمیدونمم کی قسمتم میشه. چون اختیارم دست خودم نیست و باید با خانواده برم، خانواده مم سرشون همش شلوغه و مشغول کارن. خلاصه چندسالیه دلم هوای زیارت داره اما نشده برم. خواستم بگم دوستانی که امسال میرن کربلا و نجف، از امامای عزیزمون بخواین اسم مارو هم تو این لیست بلندبالای انتظار بنویسن، انشاالله که قبل از مرگم یکبار به پابوسی این عزیزان برم...
رسول خدا صلّی الله علیه وآله فرمود: هرکس در شب اول ماه محرّم دو رکعت نماز بخواند، در هر رکعت یک بار سوره حمد و یازده بار سوره توحید و روز اول ماه را که اوّل سال است روزه بگیرد، گویا مانند کسی است که تمام سالش را به کار خیر مداومت داشته و پیوسته تا سال بعد محفوظ مانده و اگر بمیرد به بهشت می رود.
روایت شده که روزی علامه حلی عازم سفر کربلا بود که در مسیر سفر درباره تشرف به محضر امام زمان(عج) و درک محضر امام زمان(عج) در عصر غیبت می اندیشند که در همین هنگام سید بزرگواری در کنار جاده ایستاده بود که علامه حلی ایشان را بر مرکب خود سوار کرد و حدس می زد که این سید باید یکی از علما باشد که در مسیر رسیدن به مقصد سؤال خود را با این سید بزرگوار مطرح کرد که چگونه می توان در عصر غیبت محضر امام زمان(عج) را درک کرد که امام زمان(عج) در پاسخ به او فرمودند همانگونه که امروز دست شما در دستان امام زمان(عج) است.
روایت هایی دیگری درباره تشرف سید بحر العلوم و سایر علما به محضر امام زمان(عج) نقل شده است که هدف از بیان این روایت ها تأمل در زندگی بزرگان دین و کسب معرفت و تهذیب نفس است.
نه تنها درباره امام زمان(عج) بلکه درباره زیارت امام حسین علیه السلام نیز شرط اول تشرف به بارگاه حضرت تهذیب نفس و کسب معرفت الله است.
پاداش زیارت امام حسین علیه السلام بر عهده خود خداوند است زیرا دیگران توانایی درک و فهم ثواب این زیارت را ندارند.
روزی سید بحر العلوم به محضر امام زمان(عج) تشرف پیدا کرد و از حضرت درباره علت ثواب فراوان زیارت امام حسین علیه السلام پرسش کرد که امام زمان(عج) با بیان داستانی پاداش این ثواب را برای سید بحر العلوم تبیین کردند.
که روزی پادشاهی در اقلیم خویش گم شد و شب را به خانه پیرزنی رفت و دارایی آن پیرزن تنها یک بز بود که برای پادشاه سر برید و پس از آنکه پادشاده به شهر خود بازگشت نزدیکان پیرزن وقتی مشاهده کردند که زندگی بر پیرزن سخت شده است به سراغ پادشاه رفتند و پادشاه از وزیران و نزدیکان خود پرسید که به این پیر زن چه بدهم که ارزش کارش جبران شود.
وی افزود: هریک از نزدیکان پادشاه توصیه ای کردند که در نهایت پادشاه گفت اگر من پادشاهی و سرزمین خود را به این پیرزن بدهم، بخشش من با او مساوی شده است در حالی که من پادشاهم و انتظار بخشش بیشتری از من وجود دارد.
کارشناس معارفی آستان مقدس حضرت معصومه سلام الله علیها تصریح کرد: در مورد ثواب زیارت امام حسین علیه السلام نیز به همین شکل است زیرا امام حسین علیه السلام تمام هستی خود را تقدیم خدا کرده است و از آن جایی که خداوند نمی تواند خدایی خود را به امام حسین علیه السلام ببخشد برای زیارت مزار ایشان و گریه بر مصیبت ایشان و ... ثواب بسیار زیادی در نظر گرفته و خود ثواب زائران قبر امام حسین علیه السلام را به عهده گرفته است.
مطالب پیشنهادی از بایگانی خانواده برتر برای آشنایی در مورد نحوه ی نظر دادن و تائید آن ها