بسم الله الرحمن الرحیم
روابط جنسی و زناشویی در اسلام برخلاف آن چیزی که عامه مردم تصور میکنند که قبل از اینکه جنبه دنیوی داشته باشد جنبه معنوی دارد .
وقتی به ایات قران نگاه میکنیم در مورد روابط زناشویی به عباراتی برخورد میکنیم که هم به زیبایی و هم به روشنی برای ما ثابت میکنه که رابطه و عمل جنسی زناشویی جنبه اخروی هم داره و این در کنار کلماتی مثل لذت و زمان اختصاصی برای امیزش ارامش و ثواب اخروی هم مطرحه .
وقتی به روایات رجوع میکنیم به عباراتی برخورد میکنیم که کمتر با این عبارات مواجه شدیم که این خودش نشون میده که اسلام برای زناشویی فقط جنبه دنیایی رو نگرفته بلکه بحث جنبه اخروی رو هم در نظر گرفته ، این همان فرق رابطه زناشویی شرعی با همان رابطه غیر شرعی مثل زناست.
در بحث خیانت های جنسی و در بحث زنا هم برای فرد مجازات های دنیا و هم اخرت وضع شده بعلاوه اینکه فرد درگیر بیماریهای جسمی و روحی میشه که به خاطر اون استرس ذاتی که بین این خیانتها و عمل زنا نهفته است. اگر ما بخواهیم به ایینه روایات نگاه کنیم به عباراتی برمیخوریم که به زیبایی برای ما روشن میکنه که چقدر خداوند روی عمل زناشویی تاکید کرده .
پیامبر اکرم ص میفرمایند: هر مومنی که با همسرش نزدیکی کنه هفتاد هزار فرشته بال هاشون رو برای این زن و شوهر پهن میکنه و رحمت خداوند بر این زن و شوهر نازل میشه.
از وجود نازنین امام صادق علیه اسلام است که هیچ مباحی در نزد خدا دوست داشتنی تر از امیزش جنسی با همسر نیست .
زمانی که مومن با همسرش نزدیکی میکنه و بعد غسل میکنه شیطان به گریه میفته و زجه میزنه و ناله میزنه که ای وای این بنده از پروردگارش اطلاعت نموده و گناهاش بخشیده شده .
این در باب اخرویه عمل زناشویی و جنسیه. اما در باب دنیا هم رابطه جنسی صحیح سبب جلوگیری از بسیاری از بیماریهاست و حتی ما در طب اسلامی این رو به عنوان درمان برخی از بیماریها به کار میبریم و در اینده به بحث ان میپردازیم که چه بیماریهایی رو با عمل زناشویی سالم و صحیح میشه درمان کرد .
البته مباحث بحث درمان هم مرتبط با مباحث جنسیه کامله که سبب ارامش زن و شوهر میشه . رابطه جنسی فقط دخول و هم اغوشی نیست بلکه شامل مقدمات این نوع رابطه هم میشه مثل نوع صحبت کردن ، نظافت ظاهری و شامل افعال و حرکات و صحبت هایی هم میشه که بعد از انزال شدن زن و شوهر صورت میگیره .
متاسفانه در جامعه ما به خاطر عدم اموزش از ناحیه پدر مادرها از ناحیه جامعه و متولیان این امر سبب شده که دختر ها و پسرهای ما البته نه همشون برخی از دختر ها و پسرهای ما با ذهنیت ارتباط جنسی وارداتی غربی زیر یک سقف برن و ازدواج کنن و این رابطه های وارداتی یا همون اموزه های جنسی غربی در زندگی خودشون پیاده کنند .
این امر باعث میشه مشکلات زیادی به وجود بیاد مشکل ما دوری از اموزه های دینی و باورهای دینی و سنتی خودمونه. ببینید در روایات ما هست که چه کسی حضرت علی (ع) رو راهنمایی میکند و چه کسی به ایشون میفرماید: که یا علی! در شنبه نزدیکی نکن که اگر نزدیکی کنی فلان مشکل به وجود میاد چه کسی؟ پدر زنشون وجود نازنین پیامبر اکرم (ص )و این چقدر زیباست .
اگر پیغمبر اکرم الگوی ماست باید در همه حالات در همه افعال ما الگو باشند ما نباید در برخی از موارد ایشون رو الگو قرار بدهیم الگوی ما باشد و در برخی از موارد سخنان اهلبیت ع و سخنان پیغمبر اکرم ص دوری کنیم .
ببینید پدر زن داره به دامادش اموزش میده چقدر زیباست اگر مادرها به دخترانشون اموزش بدن اگر پدرها به پسرانشون اموزش بدن خیلی از این طلاقها در جامعه ما هست اتفاق نمی افتد ما وقتی که میگوییم طلاق منظور طلاقی نیست که روی کاغذ صورت میگیره نه ؛ طلاق عاطفی .
خیلی ها هستند که زن و شوهر هستند زیر یک سقف زندگی میکنند اما انگار نه انگار که زن و شوهر هستند با هم دعوا درگیری اختلاف دارند . ببینید پس میشه به یقین گفت عمده مسائل زناشویی به خاطر مسائل جنسی و مشکلات جنسیه اما به خاطر حیایی که اینها دارند بهانه های دیگری را مطرح میکنند و از همدیگه جدا میشن .
اگر رابطه جنسی موفقی نباشد دعوا بهانه گیری بیماریهای متعدد جسمی به وجود میاد و خدایی نکرده حتی در برخی موارد زن و شوهر پایبند به مسائل اعتقادی و ایمانی و دینی نباشند و اخلاقی نباشند منجر به خیانتهای جنسی میشه و سبب از هم پاشیدگی خانواده میشه و تاثیرات مخرب فکری و روحی رو برای افراد داره .
ولی اگر یک رابطه جنسی موفقی وجود داشته باشه خانواده مستحکم میشه و زندگی شیرین و لذت بخشی از نظر روحی و جسمی خواهد داشت زن یک موجودیه که دارای غریزه جنسیه و مرد هم دارای غریزه جنسی. لذا باید روابط زناشویی به عنوان خوش گذرونی نپندارند لذا این غلطه این باور و فکر غلطه که فکر کنه رابطه جنسی و زناشویی برای لذت و خوش گذرونیه نه. در کنار لذت و خوشگذرونی وسیله سعادت و ارامش فکری و روحی زن و شوهر است.
سعید مهدوی
منبع : montazer-m.blog.ir
" بوی یاس "
- ۱۸۴۶ بازدید توسط ۱۳۷۷ نفر
- شنبه ۷ اسفند ۹۵ - ۲۱:۳۰