هر کدوم از اینهایی که نام خواهم برد کارایی خاص خودش رو داره و کار کردن با اون معایب و مزایایی داره
مثال میزنم :
1-تستر تقریبا به راحتی کار میکنه اما سرعت آماده شدنش پایین هست و در عین حال مصرف انرژی بالایی داره و در مجموع راندمان مطلوبی نداره ولی نکته خوبش بی ضرر بودن اونه
2-فرگازی (که من خیلی دوست دارم ) حالت کلاسیک خودشو داره سرعت آماده سازی مطلوبی داره مصرف و راندمان خوبی داره و کیفیت غذاهایی که میتونید با اون تهیه کنید خوب هست اما کار کردن با اون نیاز به تجربه و قلق داره و طیف غذاهایی که میتونید با فر آماده کنید محدود تر از بعضی از وسایل دیگر هست اما به شخصه برای درست کردن پیتزا من فر رو به همه دستگاه های دیگه ترجیح میدم و تجارب خیلی خوبی در این زمینه دارم
3- اجاق مایکروویو (مایکروفر) من به شخصه ارادت خاصی به این دستگاه دارم چون واقعا کارامد هست مستقل از آماده سازی غذا برای گرم کردن یخ زدایی و سایر کارها استفاده میشه و چون برنامه ریزی شده هست تقریبا برای افرادی که در اشپزی مبتدی هستن وسیله خوبی به شما میره البته مصرف برق بالایی داره و کمی هم برای سلامتی مضره
4- سولاردم که نوعی پیشرفته از مایکروفر هست و به صورت ترکیبی از گریل و کانوکشن و امواج مایکرو به همراه لامپ هالوژن عمل میکنه البته کار با اون بسیار راحت هست و تجربه خوبی و دلپذیری به شما میده و طیف وسیعی از کارها با اون صورت میگیره البته مقایسه من بین مایکروفرهای معمولی و سولاردم هست چون در مایکروفرهای ترکیبی تقریبا از نظر کارایی با سولاردم تفاوت چندانی نیست
برای خرید ، ابتدا نیاز خودتون رو بشناسید و بعد انتخاب کنید
من هم فر و هم مایکروفرهای ترکیبی یا سولاردم را مکمل هم میدونم چون بعضی جهات میتونن مکمل هم باشند
و من الله توفیق
" پسر بارونی "

برای مطالعه نظرات کاربران در این مورد، کمی پایین تر بروید یا اینجا را (کلیک-لمس) کنید.
خوشحال خواهیم شد اگر اطلاعات یا تجربیاتی که دارید را با ما در میان بگذارید
↓ کپی لینک این صفحه برای ارسال به دیگران ↓
↓ مطالب مشابه بیشتر در دسته بندی(های) زیر ↓ :
مطالب کاربران (۸۹۱ مطلب مشابه)