"خرما لقمه ای"
بسیار مقوی و خوشمزه ، برای افطار وبرای بچه هایی هم که خرما دوست ندارن ایده ی خوبیه.

مواد لازم
خرمای نرم نیم کیلو
کره 2 ق غ خ یا بیشتر
ارده کنجدیک پیمانه معادل 100 گرم
پودر نارگیل به میزان لازم
پودر بیسکویت دلخواه به میزان لازم
کنجد به میزان لازم
گردوی خرد شده به میزان لازم
پسته ریز و خرد شده به میزان لازم

طرز تهیه:
هسته ی خرما ها رو خارج و چرخ میکنیم و با کره تفتش بدین تا به یک پوره ی نرم و لطیف تبدیل بشه و در آخر ارده کنجد را اضافه می کنیم ، وقتی ارده کنجد به خورد خرما رفت شعله را خاموش و میگذاریم کنار تا یه کم دماش بیاد پایین، بعد با دست ( بهتره دست هارو با مقداری کره چرب کنیم) به اندازه ی یه گردوی کوچیک از مواد رو بردارید و گرد کنید بعد می تونید به دلخواه خودتون تو چیزهایی مثل کنجد، گردوی آسیاب شده، بیسکویت پودر شده، پودر نارگیل ، پودر پسته بغلطونید و با یه لیوان شیر یا چای نوش جان کنید.

برای مطالعه نظرات کاربران در این مورد، کمی پایین تر بروید یا اینجا را (کلیک-لمس) کنید.
خوشحال خواهیم شد اگر اطلاعات یا تجربیاتی که دارید را با ما در میان بگذارید
↓ کپی لینک این صفحه برای ارسال به دیگران ↓
↓ مطالب مشابه بیشتر در دسته بندی(های) زیر ↓ :
آشپزخانه خانواده برتر (۴۹ مطلب مشابه)