طرز تهیه بادمجون شکم پر

محتویات
 بادمجون قلمی و کوچیک 9 عدد
گوشت چرخ گرفته به میزان دلخواه
پیاز داغ
جعفری 300 گرم
نمک زرد چوبه فلفل سیاه به میزان لازم
رب انار به میزان دلخواه
سیر 4 حبه

1- پوست بادمجانها را گرفته و یک شیار عمودی در آن ایجاد کرده و به مدت یک تا دو ساعت در آبنمک میخوابانیم، بعد شسته و روی آبکش میزاریم
2- بادمجانها را در روغن سرخ میکنیم
3- جعفری و گوشت و ادویه ها و سیر رو خوب  تفت داده و شعله رو خاموش میکنیم بعد چن قاشق رب انار اضاف کرده و درون شکم بادمجانها را با این سس پر میکنیم و در قابلمه میچینیم
4- در آخر رب انار و مقدار کمی آب را مخلوط و روی بادمجانها داده و میگذاریم با شعله دمشون میندازیم

ریزه کاری
میتوان بادمجان شکم پر را در فر 180 س گ به مدت تقریبی 30 دقیقه گذاشت
میتوان از رب گوجه به جای رب انار استفاده کرد
میتوان گردوی رنده یا خرد شده هم به سس اضاف کرد

"مونس"


برای مطالعه نظرات کاربران در این مورد، کمی پایین تر بروید یا اینجا را (کلیک-لمس) کنید.
خوشحال خواهیم شد اگر اطلاعات یا تجربیاتی که دارید را با ما در میان بگذارید
↓ کپی لینک این صفحه برای ارسال به دیگران ↓
↓ مطالب مشابه بیشتر در دسته بندی(های) زیر ↓ :
آشپزخانه خانواده برتر (۴۹ مطلب مشابه)