مونس :
مواد لازم:
5 عدد تخم مرغ
1 پیمانه شکر
1 پیمانه شیر
نصف پیمانه روغن
2 پیمانه آرد
1 بسته پودینگ میوای( منظور پودر های پودینگ آماده اس که در فروشگاها قابل تهیه اس ، به دلخواه طعم مورد نظرتون رو تهیه و در کیک استفاده کنید)
1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر

روش تهیه:
تخم مرغ وشکر رو با درجه بالای همزن بزنین تا شکر کاملا حل بشه
شیر و بعد روغن رو اضافه و با دور پایین همزن بزنین
آرد، پودر پودینگ وبیکینگ پودر رو الک کنین و بعد به مواد اضافه و هم بزنین
 
مواد رو داخل قالب چرب و آردپاشی شده بریزین و توی فر از پیش گرم شده با دما180 درجه سانتی گراد و حدود45 دقیقه قرار داده تا زمانی که طلایی شود.

ریزه کاری
(اگر پیمانه قنادی نبود از لیوان دسته دار فرانسوی استفاده کنید)
( در آخر غلیظت مواد باید به شکلی باشد که قاشق به راحتی درون آن بچرخد و کش دار باشد، در غیر این صورت یک عدد تخم مرغ دیگر اضاف کنید)


برای مطالعه نظرات کاربران در این مورد، کمی پایین تر بروید یا اینجا را (کلیک-لمس) کنید.
خوشحال خواهیم شد اگر اطلاعات یا تجربیاتی که دارید را با ما در میان بگذارید
↓ کپی لینک این صفحه برای ارسال به دیگران ↓
↓ مطالب مشابه بیشتر در دسته بندی(های) زیر ↓ :
آشپزخانه خانواده برتر (۴۹ مطلب مشابه)