*هستی* :

سلام!

طرز تهیه کوکو پاستا


مواد لازم:

قبلش اینو بگم که مقدار ونوع مواد این غذا واقعا سلیقه ایه واینوهم نمیتونم بگم واسه چند نفره چون اونم به افرادی که میخورن بستگی داره!ولی معمولا این مقدار واسه4یا5نفره!

فلفل دلمه ای (نگینی خرد شده):                          2عدد متوسط

گوجه فرنگی(نگینی خرد شده):                             2عدد متوسط

پیاز(ریز خردشده):                                               1عدد بازم متوسط!

سیر(ریز خرد شده):                                            1حبه

تخم مرغ:                                                          1یا2عدد

سینه مرغ پخته شده(ریش ریش شده):                 به مقدار دلخواه

ماکارونی فرمی(صدفی یا پیچی بهتره):                  به مقدار لازم

رب و روغن وادویه(زردچوبه،نمک،فلفل سیاه،آویشن،پودر گیشنیز وهر ادویه دیگه ای که دلتون خواست!)     به مقدار لازم



مقداری روغن رو توی ماهیتابه میریزم و وقتی داغ شد پیاز رو میریزیم و کمی که تفت خورد سیر رو اضافه میکنیم و بعد مقداری زردچوبه بهش میزنیم.بعدکه تقریبا به اندازه کافی تفت خوردن گوجه ها رو بهشون اضافه میکنیم و صبر میکنیم اب گوجه ها تبخیر شه.بعدش فلفل دلمه ای و مرغ ها رو بهش اضافه میکنیم.

ازطرف دیگه ماکارونی ها رو داخل ابجوش میریزیم و مطابق با زمانی که روی بستش گفته میزاریم جوش بخوره و بعد از ابکش کردنشون مقداری رو که لازمه رو به موادمون اضافه میکنیم(حواستون باشه مقدار ماکارونی نسبت به مواد خیلی زیاد نشه) خوب مخلوط میکنیم و اجازه میدیم کمی با هم تفت بخورن.

بعد رب رو اضافه میکنیم وبعدش ادویه هارو.یه چند دقیقه که موندن زیرشو خاموش میکنیم و میزاریم سرد شن.

تخم مرغ ها رو توی یه ظرف که موادمون توش جاشه میشکنیم ومواد سرد شده رو داخلش میریزیم(دقت کنید که تخم مرغ رو واسه چسبندگی مواد میریزیم پس ممکنه که یکی هم کافی باشه)و خوب باهم مخلوطشون میکینم.

داخل یه ماهیتابه دیگه کمی روغن میریزیم و مواد رو داخلش پهن میکنیم(ماهیتابه اندازه ای باشه که قطر موادنه خیلی کم باشه نه خیلی زیاد)وشعله گاز رو کم میکنیم و میزاریم با حرارت ملایم بپزن(باز واسه این نمیشه زمان دقیقی رو مشخص کرد!خودش مشخصه که چه موقع اماده میشه!!!)


چندتا نکته:

1.میتونین بعد از پهن کردن مواد درماهیتابه روش مقداری پنیرپیتزا بریزید.یا اصلا موادرو توی ظرفی مناسب بریزید و روش پنیر بپاشید و توی فربزارید و وقتی پنیرش اب شد امادست.(اگه از پنیر پیتزا استفاده کردید میتونین از تخم مرغ کمتر مثلا همون یه دونه استفاده کنید)


2.علاوه برسینه مرغ میتونین ازسایر قسمت های پخته شده مرغ هم استفاده کنید!وهمچنین میتونین بجای گوشت مرغ از ژامبون هم استفاده کنید ولی مرغ بهتره چون سالم تره!


3.درصورت تمایل میتونین قارچ یا ذرت یا نخودفرنگی یا همشونو!هم به این غذا اضافه کنید.


خواص بعضی مواد:

فلفل دلمه ای:فلفل دلمه ای یکی از کم کالری ترین سبزی ها ویکی از بهترین مواد غذایی برای لاغر شدن است.این سبزی فیبر زیادی دارد وسرشار از ویتامینc،کاروتن،اهن پتاسیم ومنیزیم محسوب میشود.

زردچوبه:زردچوبه ضد درد،ضداسید معده،ضد ارتریت وضد حساسیت است. 


برای مطالعه نظرات کاربران در این مورد، کمی پایین تر بروید یا اینجا را (کلیک-لمس) کنید.
خوشحال خواهیم شد اگر اطلاعات یا تجربیاتی که دارید را با ما در میان بگذارید
↓ کپی لینک این صفحه برای ارسال به دیگران ↓
↓ مطالب مشابه بیشتر در دسته بندی(های) زیر ↓ :
آشپزخانه خانواده برتر (۴۹ مطلب مشابه)