ریحان :
سوپ سحر آمیز برای افطاری (حدودا 4 نفر) :
پیاز: 2 عدد کوچک ( یکیش خرد بشه و یکیش سالم)
برنج ایرونی (اگر در دسترس بود) :1 ششم پیمانه
هویج :3 تا متوسط (دو تا رو خرد کنید و یکیش رو رنده کنید)
سیب زمینی:1 عدد (خرد شده)
کدو سبز: 1 عدد کوچک (اگه دوست داشتید)خرد شده
رشته
سبزی
بامیه و آلوبخارا
جو پرک
مرغ
پیاز خرد شده رو تفت بدید
بعد زردچوبه رو اضافه کنید و سپس رب گوجه
آب بریزید روش
سپس برنج + هویج +آلو که خرد شده و هسته ش جدا شده
بذارید بپزه اما نه کامل
حالا نوبت اضافه کردن بامیه ست که اونو به صورت حلقه حلقه باید دربیارید+ کدو
کمی که پخت
سیب زمینی رو اضافه کنید.
باز هم بپزه
حالا نوبت اضافه کردن سبزیه
15 دقیقه بعد رشته و جوپرک رو اضافه کنید.
مرغ رو هم که قبلا با یک عدد پیاز و زردچوبه یا زعفران پختید خرد کرده و زودتر بهش اضافه کنید.
نمک و ادویه کاری و فلفل سیاه هم که در حین پخت باید اضافه بشه.
نکته: هویج خرد شده برای لعاب دادن به سوپه
نکته:بامیه و آلو برای عملکرد بهتر سیستم گوارش در ایام روزه داریه
و برنج هم برای لعاب و عطر دادن به سوپه
هر کدوم ازین مواد رو میشه کم و زیاد کرد.
حتی می تونید ذرت پخته شده و ساقه ی کرفس خرد شده هم توش بریزید
همه چی بستگی به ذائقه ی شما داره
نوش جان:)
← آشپزخانه خانواده برتر (۴۹ مطلب مشابه)
- ۲۱۹۹ بازدید توسط ۱۶۷۷ نفر
- يكشنبه ۲۲ تیر ۹۳ - ۰۲:۱۶