ریحان : 

 سوپ سحر آمیز برای افطاری (حدودا 4 نفر) :

پیاز: 2 عدد کوچک ( یکیش خرد بشه و یکیش سالم)

برنج ایرونی (اگر در دسترس بود) :1 ششم پیمانه

هویج :3 تا متوسط (دو تا رو خرد کنید و یکیش رو رنده کنید)

سیب زمینی:1 عدد (خرد شده)

کدو سبز: 1 عدد کوچک (اگه دوست داشتید)خرد شده

رشته

سبزی

بامیه و آلوبخارا

جو پرک

مرغ

پیاز خرد شده رو تفت بدید

بعد زردچوبه رو اضافه کنید و سپس رب گوجه

آب بریزید روش

سپس برنج + هویج +آلو که خرد شده و هسته ش جدا شده

بذارید بپزه اما نه کامل

حالا نوبت اضافه کردن بامیه ست که اونو به صورت حلقه حلقه باید دربیارید+ کدو 

کمی که پخت

سیب زمینی رو اضافه کنید.

باز هم بپزه

حالا نوبت اضافه کردن سبزیه

15 دقیقه بعد رشته و جوپرک رو اضافه کنید.

مرغ رو هم که قبلا با یک عدد پیاز و زردچوبه یا زعفران پختید خرد کرده و زودتر بهش اضافه کنید.

نمک  و ادویه کاری و فلفل سیاه هم که در حین پخت باید اضافه بشه.

نکته: هویج خرد شده برای لعاب دادن به سوپه

نکته:بامیه و آلو برای عملکرد بهتر سیستم گوارش در ایام روزه داریه

و برنج هم برای لعاب و عطر دادن به سوپه

هر کدوم ازین مواد رو میشه کم و زیاد کرد.

حتی می تونید ذرت پخته شده و ساقه ی کرفس خرد شده هم توش بریزید

همه چی بستگی به ذائقه ی شما داره

نوش جان:)


برای مطالعه نظرات کاربران در این مورد، کمی پایین تر بروید یا اینجا را (کلیک-لمس) کنید.
خوشحال خواهیم شد اگر اطلاعات یا تجربیاتی که دارید را با ما در میان بگذارید
↓ کپی لینک این صفحه برای ارسال به دیگران ↓
↓ مطالب مشابه بیشتر در دسته بندی(های) زیر ↓ :
آشپزخانه خانواده برتر (۴۹ مطلب مشابه)