سلام دوستان عزیزم

با دستور پخت کیک مرغ در خدمتتون هستم. کیک مرغ هم می تونه به عنوان یک پیش غذای خوشمزه و هم به عنوان یک غذای اصلی مورد استفاده قرار بگیره.

کیک مرغ

مواد لازم برای تهیه ی کیک مرغ برای 2 تا 3 نفر:

سیب زمینی : پنج عدد - تخم مرغ : یک عدد - نون تست: 9 تکه -  مرغ : نصف سینه ی مرغ ( البته اگه سایز مرغ کوچک باشه ) - خیارشور : حدود ده تا ولی بازم بستگی به ذائقه تون داره - سس مایونز: به میزان لازم - ماست ترجیحا چکیده: به میزان لازم - آبلیمو، نمک، زرد چوبه و زعفران: به میزان لازم - شیر: به میزان لازم - هویج: یک عدد

تکه های مرغ رو توی قابلمه بذارید و روش آب بریزید . وقتی که آب جوش اومد و روی اون کف ایجاد شد آب رو دور بریزید و روی مرغ آب گرم و مقداری نمک بریزید. نمک باعث پخت سریع تر مرغ میشه. پیاز و مقداری زعفرون و هویج رو هم اضافه کنید.

می تونید در کنار زعفرون یا بجاش ،از زردچوبه استفاده کنید. برخی معتقدند پخت مرغ با زردچوبه اشتباهه ولی به نظر من طعم خوبی به مرغ میده. خصوصا الان که قراره داخل غذا ازش استفاده بشه. سیب زمینی ها رو جدا بپزید و تا گرمه ریز رنده کنید . خیار شور رو ریز رنده کنید و آبش رو دور بریزید.تخم مرغ ها رو هم بپزید و ریز رنده کنید. مرغ ها رو هم ریش ریش کنید. این مواد رو با هم مخلوط کنید.ماست چکیده و سس مایونز رو با نمک و آبلیمو و در صورت تمایل آویشن مخلوط کرده و اضافه کنید. اگه مواد سفت بود داخلش شیر بریزید.

علت اضافه کردن شیر اینه که مواد به راحتی روی نون حرکت کنه.داخل غذا از سس زیاد استفاده نکنید چون وقتی برای تزئینش از سس استفاده می کنید ،این کمبود جبران میشه.

نون تست ها رو کف ظرف پچینید. بهتره کناره های نون رو برش داده و جدا کنید تا موقع چیدن در ظرف کاملا کنار هم قرار بگیرن و فضای خالی ایجاد نشه. همچنین ظاهر بهتری داشته باشه.

( توی عکسی که مشاهده می کنید سه تا نون کنار هم قرار گرفته). با قاشق روشون شیر بریزید. طوری که کامل خیس بشن و بعد مواد کیک رو، روی نون ها بذارید و صافشون کنید. بعضی ها از گردوی خرد شده هم استفاده می کنند ولی من گردو نمی ریزم. حالا دوباره روشون نون تست بذارید و روی نون ها شیر بریزید و مواد بذارید و روی مواد  باز هم نون تست قرار بدید.

دیگه نیازی به گذاشتن مواد نیست . حالا روی کیک و اطرافشو با سس غلیظ بپوشونید و برای اینکه ظاهر زیبایی داشته باشه از سبزی خرد شده،ذرت پخته، هویج پخته شده ی نگینی،فلفل دلمه ای خرد شده،نخود فرنگی پخته شده یا زیتون حلقه شده، گوجه مینیاتوری و امثال اینها استفاده کنید.یا می تونید با ماسوره ،پوره ی سیب زمینی رو به صورت شکوفه روی کیک بذارید. حالا کیک رو توی یخچال بذارید و چند ساعت بهش زمان بدید تا خودشو بگیره و دیگه خبری از خیس بودن نون ها نباشه. برای برش کیک از چاقوی پهن بزرگ استفاده کنید.اگه خوب بهش زمان داده باشید موقع برش ،کاملا حس برش کیک تولد رو احساس می کنید.

نکته1: اگه خواستید میزان بیشتری کیک درست کنید ، برای هر سه نون تست ،یک و نیم عدد سیب زمینی استفاده میشه.

نکته 2: می تونید به جای مرغ از کالباس( ترجیحا خانگی!) استفاده کنید و اون وقت اسم کیکتون کیک کالباس هست.

نکته 3: میزان ماست باید از سس مایونز کمتر باشه. تقریبا حدود یک سوم مایونز میتونه کافی باشه. میزان رو مشخص نکردم چون بستگی به سلیقه ی خودتون در طعم غذا یا رژیمی بودنش داره.

 امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.


↓ مجموعه مطالب مرتبط ↓ :
آشپزخانه خانواده برتر (۴۳ مطلب)
مطالب کاربران (۷۴۳ مطلب)

کاربران خانواده برتر در مورد پست (دستور پخت کیک مرغ) ، (۸) نظر داده اند، برای مطالعه نظرات کمی پایین تر بروید