هستی :

واسه این غذا هر سبزیجاتی که دلتون خواست و به هر میزانی که خواستید میتونید استفاده کنید.


بادمجان: 2 عدد (حلقه حلقه خرد شده)

کدو:1  عدد (حلقه حلقه خرد شده)

فلفل دلمه: 1 عدد (نگینی خرد شده)

گوجه: 3 عدد (حلقه حلقه خرد شده)

قارچ: 200 گرم (اندازه تقریبا درشت که مشخص بشه تو غذا)

سیب زمینی: 2 عدد (طوری که تقریبا نازک باشه و خیلی ریز هم نباشه!واسه اینکه زود بپزه)

هویج: 1 عدد (نگینی خرد شده)

سینه مرغ پخته شده:به میزان دلخواه(سینه مرغ تیکه تیکه شده باشه بعد پخته بشه)

لوبیا سبز:به مقدار دلخواه(اصلا میتونه حذف شه!)

پیاز: 1 عدد (ریز خرد شده)

سیر: یک حبه (ریز خرد شده)

روغن رب و ادویه (زردچوبه نمک فلفل آویشن پودر گشنیز و...):به میزان لازم



بادمجان ها و کدوها رو سرخ میکنیم.قارچ ها رو هم جدا کمی تفت میدیم.

توی یه ظرف که هم کمی پهن باشه و هم به اندازه کافی لبه داشته باشه روغن میریزیم و پیاز و سیر رو بهش اضافه میکنیم بعد کمی زردچوبه بهش میزنیم بعد سینه های مرغ پخته شده رو بهش اضافه میکنیم و کمی با هم تفتشون میدیم.

بعد بادمجان و کدو وسیب زمینی و گوجه و هویج و لوبیا درصورت وجود وقارچ ها رو اضافه میکنیم وبهشون رب و ادویه ها رو میزنیم (زیاد رب نزنید فقط یخورده واسه رنگش)

بعد کمی اب میریزیم که بپزن.فلفل دلمه ای ها رو اخرای کار اضافه میکنیم.

وقتی که سیب زمینی هاش پخته بودن غذا آمادست.


این غذا باید بدون آب باشه پس زیاد آب توش نریزید فقط به اندازه ی اینکه سیب هاش بپزن.

هویج و کدو کمی شیرینش میکنه مخصوصا هویج یا کم بریزید یا از ادویه هایی استفاده کنید که شیرینیشو بپوشونه.

میتونین سبزیجات دیگه ای هم به این غذا اضافه کنید.


برای مطالعه نظرات کاربران در این مورد، کمی پایین تر بروید یا اینجا را (کلیک-لمس) کنید.
خوشحال خواهیم شد اگر اطلاعات یا تجربیاتی که دارید را با ما در میان بگذارید
↓ کپی لینک این صفحه برای ارسال به دیگران ↓
↓ مطالب مشابه بیشتر در دسته بندی(های) زیر ↓ :
آشپزخانه خانواده برتر (۴۹ مطلب مشابه)