هستی :

مواد لازم(تقریبا برای یک نفر):

آرد:                                              یک قاشق غذاخوری

روغن حیوانی:                                 2قاشق غذا خوری

نبات:                                            به مقدار لازم

آب:                                              یک لیوان

زرد چوبه،رازیانه،سیاه دانه،هل سبز،هل باد،گشنیز کوبیده،دارچین:به مقدار لازم


اول روغن رو میریزیم بعد ارد رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم و اجازه میدیم آرد سرخ شه(طلایی رنگ بشه).وقتی به این مرحله رسید زردچوبه و رازیانه و... رو اضافه میکنیم و خوب با هم مخلوطش میکنیم.بعد آب و نبات رو اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا نبات حل بشه و آب جوش بیاد.چندتا جوش که خورد،مطابق سلیقه خودتون که میخواین چقد سفت باشه برش میدارین.

دقت کنید که نبات واسه شیرینیشه خیلی زیاد نریزین که گلو رو میزنه.

روغن حیوانی ترجیحا روغن گوسفند باشه،ولی خب با روغن گاو هم میشه،اگه در دسترس نبود با روغن معمولی هم میشه ولی دیگه اون خاصیت رو نداره.


آشپزخانه:

دستور پخت اکبر جوجه، یک غذای اصیل مازندرانی


برای مطالعه نظرات کاربران در این مورد، کمی پایین تر بروید یا اینجا را (کلیک-لمس) کنید.
خوشحال خواهیم شد اگر اطلاعات یا تجربیاتی که دارید را با ما در میان بگذارید
↓ کپی لینک این صفحه برای ارسال به دیگران ↓
↓ مطالب مشابه بیشتر در دسته بندی(های) زیر ↓ :
آشپزخانه خانواده برتر (۴۹ مطلب مشابه)