طرز تهیه بادمجون شکم پر

محتویات
 بادمجون قلمی و کوچیک 9 عدد
گوشت چرخ گرفته به میزان دلخواه
پیاز داغ
جعفری 300 گرم
نمک زرد چوبه فلفل سیاه به میزان لازم
رب انار به میزان دلخواه
سیر 4 حبه

1- پوست بادمجانها را گرفته و یک شیار عمودی در آن ایجاد کرده و به مدت یک تا دو ساعت در آبنمک میخوابانیم، بعد شسته و روی آبکش میزاریم
2- بادمجانها را در روغن سرخ میکنیم
3- جعفری و گوشت و ادویه ها و سیر رو خوب  تفت داده و شعله رو خاموش میکنیم بعد چن قاشق رب انار اضاف کرده و درون شکم بادمجانها را با این سس پر میکنیم و در قابلمه میچینیم
4- در آخر رب انار و مقدار کمی آب را مخلوط و روی بادمجانها داده و میگذاریم با شعله دمشون میندازیم

ریزه کاری
میتوان بادمجان شکم پر را در فر 180 س گ به مدت تقریبی 30 دقیقه گذاشت
میتوان از رب گوجه به جای رب انار استفاده کرد
میتوان گردوی رنده یا خرد شده هم به سس اضاف کرد

"مونس"


کاربران محترم خانواده برتر در مورد پست (طرز تهیه بادمجون شکم پر) ، (۱) نظر داده اند، برای مطالعه نظرات کمی پایین تر بروید یا اینجا (کلیک-لمس) کنید.
↓ موضوعات مرتبط ↓ :
آشپزخانه خانواده برتر (۴۴ مطلب مشابه)
↓ موضوعات پربیننده و منتخب ↓ :
ابراز علاقه دختر به پسر نیاز جنسی دختران نیاز عاطفی دختران دختران مجرد 30+ سال پسران مجرد 30+ سال آموزش های شوهرداری آموزش های زن داری دوستی به قصد ازدواج مشورت در ازدواج خانم ها ازدواج موفق دکتر فرهنگ دوران عقد مسائل زناشویی پرده بکارت درد دل های پسران تناسب اندام آموزش ترک خودارضایی آموزش کنترل فشار جنسی مسائل خانم های چادری فشار جنسی قبل از ازدواج عشق