سلام
راستش من یه وسیله ای میخوام که بشه باهاش کیک و شیرینی و پیتزا و بعضی غذاها که نیاز به فر داره رو بپزم . شنیدم سولاردم نسبت به ماکروفر ضررش کمتر هست درسته یا نه ؟

پاسخ از کاربر " پسر بارونی " :

سلام
خدمتتون عرض کنم نظر من رو اگر بخواهید (صرفا نظر من اینکه) هر دو مکمل هم هستند البته به معنی این نیست که خدای نکرده این پاسخ باعث بشه شما مثلا اگه نیاز ندارید توی خرج اضافه بیفتید اما صرفا از دیدگاه یک فردی که تجربه کار با هردو رو دارم خدمتتون عرض میکنم ...بزارید مثال بزنم تا قضیه بیشتر روشن بشه
برای پختن یک غذای یا کیک و شیرینی علاوه بر مهارت در ترکیب و میزان مواد سازنده نوع پخت و زمان اون هم موثر هست مثلا اگه شما یک فرد مبتدی در پخت و پز شیرینی هستید و یا حتی پیتزا و کیک باید بدونید هر کدوم چه زمانی رو برای پختن و جا افتادن نیاز داره ... اما اگه در ابتدای کار هستید و زمان پخت و پز این خوراکی ها رو نمیدونید اجاق مایکروویو بسیار میتونه کمک کننده باشه و نکته مثبت دیگه برای این اجاق ها اینکه میتونید سایر کارهاتون رو مثل یخ زدایی و یا گرم کردن مختصر غذای و .... انجام بدید اما فرهای گازی توانایی این عمل رو ندارن ...... در طرف مقابل بازهم تجربه شخصی من و احتمالا افراد این سایت بر این باشه که کار کردن یه فرد آشنا به زمان پخت و پز با فر منجر به غذایی میشه که در نهایت مطبوع تر از اجاق مایکروویو هست و تجربه شخصی من برای پیتزا و کیک رای من رو صد در صد به نفع فر صادر میکنه چون در نهایت با کیفیت بالاتری نسبت به اجاق مایکروویو رو برو هستید ..... اما امکان پخت شیرینی کیک و پیتزا در مایکروویو هست و حتی برندهایی با برنامه ریزی مشخص برای پخت پیتزا و کیک وجود داره (این مورد برای اجاق های مایکروویو دارای سیستم ترکیبی صادق هست ) اگر قصد خرید اجاق مایکروویو رو دارید انواع اجاق ترکیبی با قابلیت مایکرو و گریل و کانوکشن رو خریداری کنید چون به راحتی طیف عظیمی از غذاها و کارها رو میتونید انجام بدید ....در مورد سولاردم هم بگم که صرفا با گذاشتن یک لامپ هالوژنی و با کمک نور شدید به گریل شدن و سرخ و برشته شدن روی غذای کمک میکنه در مواردی که مثلا میخواهید مرغ بریان شده درست کنید به شما کمک میکنه ... در مورد مضر بودن باید بگم سولاردم هیچ نکته مثبتی نداره که اونو بی ضررتر از اجاق مایکروویو بکنه یعنی صرفا سولاردم رو نوع پیشرفته تر اجاق مایکروویو میدونن بخاطر نحوه گریل کردن خا اون که آب غذا رو خشک نمیکنه اما برای استفاده از این محصولات فاصله خودتون رو باهاش حفظ کنید ....یک نکته پایانی بگم و اون اینکه در فر تعدا بیشتری پیتزا میتونید درست کنید که این خودش مزیت بزرگیه

امیدوارم نظراتم براتون کابردی باشه
اگه سوالی باشه در خدمتتون هستم

و من الله توفیق

برای مطالعه نظرات کاربران در این مورد، کمی پایین تر بروید یا اینجا را (کلیک-لمس) کنید.
خوشحال خواهیم شد اگر اطلاعات یا تجربیاتی که دارید را با ما در میان بگذارید
↓ کپی لینک این صفحه برای ارسال به دیگران ↓
↓ مطالب مشابه بیشتر در دسته بندی(های) زیر ↓ :
مسائل دختران جوان (۲۳۵۳ مطلب مشابه) آشپزخانه خانواده برتر (۴۹ مطلب مشابه) مسائل زنان (۱۸۵ مطلب مشابه) مطالب کاربران (۸۹۱ مطلب مشابه)