یکی از راههای افزایش وزن استفاده از جوانه گندم می باشد. برای افزایش وزن با جوانه گندم می توان از جوانه گندم یا پودر جوانه گندم ( جوانه گندم را تهیه کرده ، خشک می کینم ، سپس کوبیده و پورد می-کنیم . ) استفاده می کنیم .
جوانه گندم دارای انواع ویتامین مثل ویتامین A, B , B1 , B2 , BE12 , E1  همچنین دارای آهن و پروتئین می باشد. به همین دلیل استفاده از آن سبب افزایش وزن می شود. همچنین جوانه گندم منبع سرشاری از اسید فولیک ، کلسیم ، فسفر ، روی ، ید و منیزیوم می باشد و می توان از این ماده با خاصیت بالا استفاده کرد .
روش تهیه جوانه گندم
مقداری گندم را پس از تمیز کردن به مدت دو روز خیس می کینم . پس از دو روز داخل ظرفی ریخته ( مانند دیس ) روی گندم ها را پارچه کشیده و رد گوشه ای از خانه که شرایط دمائیش مناسب باشد مانند گوشه آشپزخانه می گذاریم . پس از چند روز شاهد جوانه زدن گندم ها خواهیم بود وقتی جوانه ها به اندازه 5 سانتی متر رشد کردند ، آنها را داخل ظرفی در یخچال نگهداری می کینم .
برای چاقی بهتر است جوانه گندم ده دقیقه بعد از غذا صرف شود .

روش های مصرف جوانه گندم :
1-جوانه گندم را در یک لیوان ریخته و به آن شیر اضافه می کینم . سپس به میزان دلخوان عسل ریخته و به صورت معجون میل کنید .
3-مصرف جوانه گندم در سالاد :
شما می توانید انواع سالاد مثل سالاد فصل یا سالاد کلم را تهیه کنید و جوانه گندم را نیز به آن اضافه کنید.
4-مصرف جوانه گندم با ماست :
در این روش نیز به دلیل وجود ماست جذب جوانه گندم بهتر صورت می گیرد.
2- برخی از افراد جوانه گندم را به صورت خام نمی توانند مصرف کنند در این صورت می توانند در آشپزی استفاده کنند .
همچنین میتونید جوانه گندم را تهیه کرده و در آش یا سوپی که میپزید اضافه کیند . این هم روش خوبی برای مصرف جوانه گندم هست .

دستور پخت آش جوانه گندم :
مواد مورد نیاز 4 نفر :
1-پیاز یک عدد متوسط
2-سیر
3-عدس یک پیمانه
4-جوانه گندم
5-آرد 3 قاشق سوپ خوری
6- زرده تخم مرغ 2 عدد
7-ماست 2 پیمانه
8- کره و نعناع و فلفل قرمز
9-نمک
10-فلفل سیاه

طرز تهیه :
ابتدا پیاز را نگینی خرد می کنیم  و سرخ کرده و سیر رنده شده را به پیاز داغ اضافه می کنیم ، عدس را شسته و در پیاز داغ و سیر سرخ شده ، تفت می دهیم . سپس آب ریخته وقتی آب به جوش آمد جوانه گندم را به محتوی قابلمه اضافه می کنیم . سپس نمک و فلفل را اضافه می کنیم . در ظرف جداگانه ای زرده تخم مرغ و آرد و ماست را هم میزنیم و به محتوای قابلمه اضافه می کنیم . در پایان نعناع و فلفل قرمز را همراه با کره کمی تفت داده و به آش اضافه می کنیم .

برای مشاهده ی نظرات مردم در این مورد کمی پایین تر بروید
↓ در مورد این موضوع بیشتر بخوانید ... ↓ :
آشپزخانه خانواده برتر (۳۸ مطلب) مطالب کاربران (۵۷۳ مطلب)